Anders Egle blir kändis i Ystad

anders

Ystads Allehanda var på plats för att rapportera om YIF Friidrotts:s nya rekrytering: En ny träningsansvarig som ska utveckla såväl bredd- som elitverksamheten. Närmare bestämt Pratminus egne Anders Egle! Sedan den 1 maj arbetar han som tränare på 50 procent, och fortsätter journalistarbetet de återstående 50. Det innebär dock att han flyttar söderöver, så i sommar […]

Läs mer »

Ledigt rum på Pratminus

FullSizeRender

Från och med i höst, och fram till årsskiftet, har vi ett ledigt rum i våra lokaler på Norra Hamngatan 6. Hyran ligger på 1.600 kr plus moms/månad. Mer info får du från Fatima Grönblad.    

Läs mer »

Månadens pratminus

eva

– Egentligen ville jag bli kurator, men så fick jag nageltrång.

Eva Smedberg, idag medicinsk fotvårdare med mottagning vid Kortedala torg, berättar för Sofia Brax, i en intervju för Göteborgs Lokalers localskampanj, hur ett besök på en fotvårdsklinik fick upp hennes ögon för de samtal som kan äga rum där.

Läs mer »

Livsöden i kortformat – nu ute på stan

sadet

20 personliga berättelser, livsöden i kortformat, blev det när Pratminus Reportage intervjuade handlare för Göteborgs Lokalers räkning.

Kampanjen Locals är det kommunala fastighetsbolagets sätt att stärka de lokala torgens varumärke. Porträttbilder och korta citat syns nu ute på stan och som annonser i sociala medier.

Läs mer »