Fatima tar emot pris för upphovsrättsarbete

upphovsrattspris

Som tidigare ordförande i Frilans Riks var Fatima Grönblad på fredagen med och tog emot upphovsrättsorganisationen Alis pris Upphovsrättens hjälte 2016. Frilans Riks prisade för sitt arbete mot oskäliga villkor i branschen, där organisering av frilansar och opinonsbildning varit viktiga delar. Arbetet har bedrivits av många inom Frilans Riks och Fatima Grönblad jobbade under sin tid i styrelsen mycket med att samordna och utveckla arbetet. Priset går till Frilans Riks fortsatta verksamhet.

Läs mer »

Månadens pratminus

intryck

− Snabba slutsatser om människor har alltid haft stor betydelse för vår överlevnad.

Angela Ahola, doktor i psykologi, berättar om hur viktigt det är att göra ett gott första intryck när vi möter en ny människa, i en intervju med Camilla Adolfsson för tidningen Fritidspedagogik.

Läs mer »

Magasinets bilder i storformat på bokmässan

img_2798

Vad betyder yttrandefrihet för dig? Den frågan ställde Magnus Sundberg till människor han mötte på sin reportageresa i Turkiet. Han fick genast samma frågan i retur.
– För mig betyder yttrandefrihet att jag kan ge ut magasinet Eyewitness.nu.
På bokmässan ställer han ut ett urval av reportagebilder från de tre nummer av magasinet han gett ut hittills, en hel vägg strax ovanför rulltrapporna, i anslutning till svenska kyrkans monter, Se människan.

Läs mer »