Semlor och punsch

Det luktade sött ända ut i trapphuset när Pratminus i februari bjöd en hel hoper kollegor, uppdragsgivare och vänner på semlor och punsch. Ett 40-tal hittade till Norra Hamngatan denna ruggiga kväll för att äta semlor hembakade av självaste Mats Fahlgren.

Läs mer »

Månadens pratminus

– Vi har i stort sett likadan garderob som den svenska OS-truppen. Skor, mössor, glasögon – man får inte ens ha sina egna kalsonger.

Ingvar Johansson, till vardags sjukgymnast i Angered, berättar i en intervju med Lars Hjertberg för Vårt Göteborg om sitt uppdrag vid Paralympics i Sotji.

Läs mer »

Rum att hyra hos oss på Pratminus

Från och med 1 april finns ett rum ledigt på frilansbyrån Pratminus Reportage i centrala Göteborg. Andrahandskontrakt i ett år. Hyra ca 1800 kronor i månaden plus moms. Trevliga kollegor, internet och skrivare ingår. Kontakta Elisabeth Klingberg, elisabeth.klingberg@nullpratminus.se, mobil: 0707-360636  

Läs mer »

Färsk från tryckeriet

Bokomslag

Vardagens små mysterier – ofta uppmärksammade av nyfikna, klara barnaögon­ – kan vara luriga att svara på och inte alltid lätta att reda ut med en snabb sökning på Google. Som till exempel varför det svider i ögonen när man hackar lök, var universum tar slut eller varför tiden finns. Eller varför Jehovas vittnen alltid […]

Läs mer »